Workshops & Parties

Als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice organiseer ik workshops of parties die bij mij thuis of op locatie (in en rondom Bergen op Zoom; straal van 40 kilometer) plaatsvinden. Wat houdt dat nu eigenlijk in?

Stampin’ Up! party bij jou thuis

CUST_hostWorkshopAls je het leuk vindt om samen met een aantal vriendinnen, familieleden, collega’s en/of teamgenoten creatief aan de slag te gaan, dan is een Stampin’ Up! party of workshop misschien iets voor jou.

Je nodigt, als gastvrouw (hostess), een groepje van minimaal 4 personen uit bij je thuis voor een gezellig en creatief samenzijn. Jij zorgt voor de ruimte en de versnaperingen. Ik zorg voor de rest.

Er zijn twee opties:

Een Stampin’ Up! Make & Take party

Een make & take is een kaartje of klein projectje, denk aan bijv. een kadoverpakking, dat jij en je gasten gaan maken. Jullie maken dan kennis met de diverse producten die Stampin’ Up! te bieden heeft. In overleg bepalen we welke make & take gemaakt gaat worden tijdens jouw party. Hierbij kan rekening worden gehouden met het seizoen of de gelegenheid van het Stampin’ Up! feestje.

Voor een Make & Take party vraag ik, vooraf, een bijdrage van € 2,50 tot € 10,00 p.p. (afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal). Iedereen die n.a.v. de Make & Take party een bestelling bij mij plaatst vanaf € 35,00 (excl. verzendkosten) krijgt een korting van € 2,50 op de door haar betaalde bijdrage.

Een Make & Take party duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Een Stampin’ Up! Project party

Bij een Stampin’ Up! Project party gaan we een groter project maken dan de make & take. Denk hierbij aan een set kaarten, een home decor kit, verjaardagskalender, diverse kadoverpakkingen, etc. Mogelijkheden te over.

Het project voor deze workshop wordt in overleg met jou, de gastvrouw (hostess), gekozen. Hierbij houden we rekening met de beschikbare tijd en budget.

Afhankelijk van het gekozen project wordt de vergoeding bepaald. Deze vergoeding is gebaseerd op het materiaal dat gebruikt gaat worden.

De tijdsduur is afhankelijk van het gekozen project, dit zou maar zo de hele dag kunnen zijn :)

Voordelen van het ‘gastvrouw’ zijn

Als gastvrouw (hostess) van een Stampin’ Up! party kun je voor een extra bedrag boven op je bestelling producten uit de catalogus uitzoeken, de zogenaamde Stampin’ Rewards.

In het onderstaande overzicht zie je wanneer je voor zo’n extra bedrag in aanmerking komt.

hostesscredits

Stampin’ Up! workshops door Mrs. Brightside

Buiten bovengenoemde Stampin’ Up! parties organiseer ik ook regelmatig workshops bij mij thuis in het centrum van Bergen op Zoom of op locatie. Ik organiseer zelf op dit moment vijf soorten workshops, waarvan drie direct met Stampin’ Up! te maken hebben:

Spotlight workshop

Tijdens de ‘Spotlight’ workshop staat één specifiek product van Stampin’ Up! centraal. Dit kan een stempelset zijn, maar ook een techniek of materiaal, zoals bijvoorbeeld de aqua painters, een stansset of punchboard. Je maakt vervolgens drie verschillende projecten met dit ene product.

In de prijs van de workshop kan het Spotlight product worden inbegrepen, je gaat dan aan het eind van de workshop naar huis met je gemaakte projecten, het Spotlight product en nog eens twee bonus projectbeschrijvingen (excl. materialen) waarmee je thuis aan de slag kunt. De workshop is ook zonder aanschaf van het Spotlight product te volgen, tenzij anders vermeld. De Spotlight workshops vinden over het algemeen plaats op de laatste vrijdag van de maand.

De gemiddelde tijdsduur van deze workshop ligt tussen de 2 en 3 uur. Ik verzorg de materialen, locatie en de versnaperingen. Natuurlijk, is het ook mogelijk om tijdens zo’n workshop een kijkje te nemen in de Stampin’ Up! catalogi.

Kaarten & Cocktails

De ‘Kaarten & Cocktails’ workshop wordt over het algemeen iedere 3e woensdagavond van de maand georganiseerd. Tijdens deze workshop maak je onder het genot van een cocktail (ook alcoholvrij!) een aantal projecten van papier, dit kunnen kaarten zijn, maar ook doosjes en andere zaken. Deze workshop vindt plaats op een externe (horeca) locatie in Bergen op Zoom.

De gemiddelde tijdsduur van deze party ligt tussen de 2,5 en 3 uur. De prijs voor deelname is afhankelijk van het project dat we uitvoeren, maar ligt gemiddeld rond de 12,50 Euro p.p.. De prijs is dan inclusief benodigde materialen, kopje koffie/thee en een heerlijke cocktail (ook alcoholvrij verkrijgbaar)! Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Stempelcafé

Een nieuwe workshop die naar alle waarschijnlijk van start gaat in maart 2016. Deze workshop draait om het maken van een stapel kaarten (3 x 2 kaarten) rondom een bepaald thema en zal iedere 2e zondag van de maand in de ochtenduren plaatsvinden. De locatie is nog niet bekend, maar houd de agenda en mijn facebookpagina in de gaten! De prijs zal rond de 15 Euro p.p. liggen, dit inclusief alle benodigde materialen, kopje koffie/thee en wat lekkers.

Pinnen & Maken (niet Stampin’ Up! gerelateerd)

Deze workshop draait om het maken van ‘pins’ van het Mrs. Brightside Pinterest bord. Er wordt een pin gemaakt en tevens wordt er genoten van een ‘gepinspireerd’ hapje en ‘gepinspireerd’ drankje. De ‘Pinnen & Maken’ workshop wordt eenmaal per kwartaal op een externe locatie georganiseerd. Kosten liggen rond de 20 Euro p.p. dit is inclusief alle benodigde materialen, kopje koffie/thee, een hapje en een drankje. Overige dranken zijn exclusief.

Fröbel Fest (niet Stampin’ Up! gerelateerd)

Het Fröbel Fest van Mrs. Brightside is een meerweekse handwerkcursus waarbij de focus ligt op het leren van een (hand)vaardigheid, bijv. haken of borduren, maar wel met een flinke dosis plezier. Aan het eind van de cursus (gemiddeld 4 tot 6 bijeenkomsten)  ga je naar huis met een zelfgemaakt project en misschien wel een nieuwe  hobby! Het eerste Fröbel Fest staat gepland voor het najaar van 2016. De kosten per persoon zijn afhankelijk van het project en duur van de cursus.

Bij mij i.p.v. bij jou

Wil je liever geen workshop bij je thuis organiseren, dan kun je dus ook altijd deelnemen aan één van bovenstaande workshops. Voor een actuele agenda kun je terecht op mijn Stampin’ Up! website of neem een kijkje bij het tabblad: Agenda.

Je mag me natuurlijk ook altijd vragen of ik een Spotlight workshop, Kaarten & Cocktails of Stempelcafé speciaal voor jou en jouw gasten organiseer. Neem ook in dat geval gewoon contact met me op.

Contact

Als je na het lezen van het workshop-aanbod zin hebt om zelf een party te organiseren of er een van mij bij te wonen, stuur mij dan een mailtje: mrsbgoesstamping@gmail.com.

Ik zou het leuk vinden om samen met jou en anderen creatief aan de slag te gaan.

Hartelijke groeten,

Danielle