What I love – Spotlight project 3

In the SPOTLIGHT!

Notecardset

Als laatste project van deze What I love – spotlight week wil ik je graag deze notecardset laten zien!

What I love dag 3 set

Het is een notecardset met drie kaartjes in een zoet mandje gemaakt met de Berry Basket Bigz L stans van Stampin’ Up!. Het idee van dit mandje heb ik gekregen van Hélène en als je wilt weten hoe het mandje gemaakt is, klik dan hier om het filmpje te bekijken!

Het mandje (Crumb Cake cardstock) heb ik verder naar eigen inzicht versierd, hierbij ben ik in de stijl van de kaartjes gebleven. Met drie gestempelde bloemen in Wisteria Wonder, So Saffron en Pool Party, gestempelde blaadjes in Pear Pizzazz, een doily, een aantal pearl basic jewels en een randje van pearl trim afkomstig uit de Love Blossoms embellishment kit.

What I love dag 3 set detail

De kaartjes zijn Crumb Cake notecards die ik met de kleine bloemetjes uit de What I love stempelset bestempeld heb. Hiervoor heb ik Sahara Sand gebruikt. Op ieder kaartje heb ik een doily geplakt met daarboven op een 2″ cirkel uit cardstock. De kleuren van het cardstock heb ik aangepast aan de bloemen die op het kaartje geplakt zijn. De drie kleuren heb ik hierboven bij de beschrijving van het mandje al genoemd.

Diezelfde drie kleuren zijn ook naar voren gekomen in de teksten (afkomstig uit de Birthday Blooms en Suite Sayings stempelsets). Deze teksten zijn op Whisper White gestempeld en daarna met een Lots of Labels stansje uitgestanst.

Ik heb van iedere kleur twee bloemetjes gestempeld. Eén ervan is ‘normaal’ uitgeknipt en van de tweede heb ik alleen het middendeel uitgeknipt. Voordat ik de bloemetjes op de kaart geplakt heb, heb ik ze eerst iets ‘opgekruld’ met behulp van mijn vouwbeen. Ook heb ik de bloemetjes een mooi glanslaagje gegeven met de Wink of Stella clear en in het hartje een pearl basic jewel. What I love notecard collage

Ik vind het een zoet, bijna romantisch, geheel geworden, ook om cadeau te geven. Hoewel mijn voorkeur normaal gesproken uitgaat naar wat vollere kleuren, vind ik ook deze kleurencombinatie goed passen bij de What I love stempelset.

Hopelijk heb je genoten van deze spotlight week en ook weer wat inspiratie opgedaan. Mocht je nog meer inspiratie willen, kijk dan op het What I love pinbord van Mrs. Brightside. Hierop staan meerdere projecten gemaakt met de What I love stempelset.

Groetjes en tot volgende week! Dan staat de stempelset Awesomely Artistic in de spotlights :)

handtekening

Built for Free Using: My Stampin Blog

One thought on “What I love – Spotlight project 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *