Over mij

Hallo en welkom!

profiel fotoIk zal me even voorstellen. Mijn naam is Danielle Bennenk, ik woon in Bergen op Zoom, heb een fantastisch lieve vriend en dito kat.

Sinds een aantal jaar ben ik ‘besmet’ met het freubelvirus. Van haken en borduren tot… je raadt het al… knutselen met papier en stempels. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en deze creativiteit te delen met anderen.

Vandaar dat ik in 2014, buiten mijn baan op een hotelschool in het MBO, ook een eigen bedrijfje begonnen ben; Mrs. Brightside. Met dit bedrijfje verzorg ik handwerkworkshops en verkoop ik handgemaakte producten.

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice

Mijn besluit om in 2015 ook te starten als onafhankelijk Stampin’ Up demonstratrice was een logisch gevolg voor mijn bedrijfje en mijzelf. Ik houd wel van een uitdaging :)

En nog veel belangrijker, het geeft mij de kans om mensen enthousiast te maken over de producten van Stampin’ Up, want “Oh, oh, oh, wat zijn die producten fantastisch!”. Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor de Stampin’ Up! producten en de dingen die je ermee kunt maken met anderen te delen.

Stampin’ Up! workshops en parties

Als ‘Mrs. B. goes stamping…’ verzorg ik Stampin’ Up! workshops en parties.

Zou je het leuk vinden om samen met mij een gezellige en creatieve Stampin’ Up! party te organiseren? Bij jou thuis (in en rondom Bergen op Zoom; binnen een straal van 40 km)? Misschien met vriendinnen (vrienden zijn natuurlijk ook welkom :)), familie, teamgenoten of collega’s? Neem dan gerust contact met mij op. Samen kijken we dan hoe we de workshop in gaan vullen. We kunnen o.a. kaarten maken, maar ook kalenders, geschenklabels, verpakkingen, pocket letters of we ‘pimpen’ een notebook (schrijfblok/schrift), keuze genoeg zou ik zeggen :)

Je kunt ook een door mij georganiseerde workshop volgen, deze vinden voornamelijk plaats in Bergen op Zoom. Bij mij thuis of op locatie. Kijk voor het workshop-aanbod bij het tabblad ‘Workshops & Parties’ op deze site of op facebook.

Ik hoop dat we elkaar gaan treffen bij een Stampin’ Up workshop!

Hartelijke groeten,

Danielle

happiness creative effort