Easter Lamb – Spotlight project 1

In the SPOTLIGHT!

Easter Lamb

Deze week staat de Easter Lamb wood mounted stamp in de spotlight! Een heel koddig lammetje dat voor meer dan alleen maar Paaskaartjes te gebruiken is, maar om deze week te beginnen starten we toch met een ‘Happy Easter’ kaart.

Happy Easter

Checkered lamb

Als basis heb ik Wild Wasabi cardstock gebruikt, hierop heb ik met Timeless Textures een achtergrond gestempeld. Op Whisper White heb ik een geruit patroon gestempeld met Wild Wasabi en de Brushstrokes stempel. Daarna heb ik met de geschulpte cirkel uit de Circle Framelit collection een stuk gestanst, een zogenaamd heuveltje waarop het lammetje staat.

Het lammetje zelf heb ik op een Whisper White mat gestempeld in Archival Black met de blender pen heb ik de wangetjes en oortjes gemaakt in Blushing Bride en het gras met Wild Wasabi. Later heb ik met Soft Sky wolkjes gestempeld, deze stempel komt uit de Sprinkles of Life stempelset.

De kaart is afgewerkt met So Saffron Itty Bitty Flower accents, Whisper White seam binding ribbon en Rhinestone embellishments.

Aan de binnenzijde van de kaart heb ik het sentiment gestempeld. Deze is afkomstig uit de Suite Sayings stempelset.

Inside card

Nieuwe website

Binnen afzienbare tijd gaat de website www.mrsbrightside.nl de lucht in. Al mijn berichten van mrs. B. goes stamping worden naar deze site over gezet. Daarna zal deze website ophouden te bestaan, evenals de Facebook-pagina. Alles gaat dan over naar mrs. Brightside.

Er zullen dan twee dingen veranderen:

  1. De blogberichten zullen in het Nederlands en in het Engels geschreven worden.
  2. De website zal niet alleen Stampin’ Up! bevatten, maar ook andere handwerkactiviteiten.

Meer informatie volgt snel!

Groetjes,

handtekening

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *