Awesomely Artistic – Spotlight project 2

In the SPOTLIGHT!Project 2

Vandaag project 2 met de Awesomely Artistic stempelset. Op maandag was het een stoere kaart, maar vandaag is het een kadoverpakking met een romantische, ietwat brocante uitstraling.

Voor dit project ben ik geïnspireerd door Sam Hammond van Pootles Papercraft. Als je het filmpje van het project wilt bekijken, klik dan hier!

It’s my party

Awesomely artistic project 2aDeze kadoverpakking heb ik gemaakt met het designer series paper ‘It’s my party’ uit de voorjaar/zomercatalogus (blz. 5). Dit is echt een fantastische papier serie met 48 vellen (4 van 12-dubbelzijdige designs) die werkelijk zeer veelzijdig is. Natuurlijk heeft het als thema verjaardag, maar er zijn genoeg neutrale designs om andere projecten dan die met een verjaardags-thema te maken. Zo ook, het design dat ik voor dit project heb uitgekozen.

Het is een neutrale print in Sahara Sand. Het kadotasje heb ik gemaakt op basis van de aanwijzingen in het filmpje (zie link hierboven). Maar voordat ik ben gaan vouwen en plakken heb ik met Sahara Sand inkt diverse afbeeldingen van de Awesomely Artistic stempel op het papier gestempeld. Na het in elkaar zetten heb ik ook de randen rondom gesponsd met dezelfde inkt. Dit geeft het een ‘antieke’ uitstraling.

Geschenklabel

Van Sahara Sand card stock heb ik een label gemaakt (afmetingen 5 x 10 cm) en de bovenkant heb ik geponst met de Scalloped tag topper (blz. 165 van de jaarcatalogus) zodat het geschenklabel een mooi schulprandje kreeg. Dit label kun je natuurlijk ook los gebruiken :)

Awesomely artistic project 2a label

Op het label heb ik met Sahara Sand diverse afbeeldingen gestempeld. De dragon fly heb ik twee maal gestempeld. Eenmaal op de label zelf en eenmaal op een restje. Daarvan heb ik de vleugels en het lijfje uitgeknipt en deze op het lijfje van de dragon fly van het label geplakt. Met pareltjes heb ik een lijfje gecreëerd. Ook heb ik pareltjes gebruikt op het tekst-label. Dit tekst-label is ook gestempeld op een restje en daarna uitgeknipt en met dimensionals op het label geplakt. Om het label nog iets meer op te pimpen heb ik de vleugels van de dragon fly een glitterlaagje gegeven met de Wink of Stella clear brush (blz. 24 van de voorjaar/zomercatalogus).

Het label is bevestigd met een stukje linen thread aan het sluitlint. Dit lint is Whisper White seam binding ribbon. Het ribbon en het thread kun je terugvinden op blz. 159 van de jaarcatalogus.

Dit was al weer het tweede project met de Awesomely Artistic stempelset. Op vrijdag volgt project nummer 3; mijn favoriet! Dus ik hoop dat je weer komt kijken.

Groetjes,

handtekening

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *